VARDAG

Back to business

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och tänkte alldeles strax ta ett varmt bad innan jag gör i ordning frukost!😉 I morse när jag vaknade ville jag knappt gå upp för att det var så himla kallt i lägenheten.. Dock vet jag inte om det verkligen är kallt eller om det är jag som typ börjar bli sjuk igen(?)😐puh Jag har verkligen inte tid att bli sjuk just nu eftersom det är ganska mycket som händer framöver.. Jag ska bland annat gästa ett TV-program, gå på ett viktigt möte med ett företag och kanske åka iväg på en gala! Så med andra ord hoppas jag att det bara är något fel på värmen i lägenheten haha!😉 Annars blir allt detta oerhört tufft heh..

Idag har jag en lång to-do-list haha!😉 Först och främst ska jag duscha, göra mig i ordning samt äta frukost.. Därefter måste jag hinna med att blogga samt svara på alla blogg-mejl som kommer in efter långhelgen, och sista men inte minst tänkte jag städa hela lägenheten! Pappa kommer nämligen över på middag ikväll, och då vill jag inte ha ett bombnedslag här hemma!

Anyway.. Nu är ju påsken slut och det är back to business som gäller!😉 Ni har säkert märkt att jag inte har uppdaterat som vanligt under hela påsken, ärligt talat har jag bloggat mycket sämre och det har berott på att jag har varit bortbjuden på olika middagar och inte kunnat blogga därifrån!😞 För det känns ju verkligen oartigt att gå från bordet mitt i en middag bara för att uppdatera bloggen. Alla förstår inte hur viktig min blogg är och att det är mitt heltidsjobb liksom.. But now I’m back to stay!!😃

platin carlson nyvaken

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.