VARDAG

Simpel och stilren outfit

Hej bloggen!

Det blev ju lite tokigt i morse eftersom jag råkade försova mig, but shit happens!😉 Och nu är jag tillbaka med snygga bilder på dagens outfit i hopp om att ni ska förlåta mig..💕 Jag har ju sovit oerhört dåligt i helgen eftersom min pojkvän var bortrest, så jag tror det var därför jag inte vaknade av väckarklockan i morse!😐suck Verkligen frustrerande, men vad ska man göra?

Dagens outfit består utav två favoritplagg, nämligen mina bootcut-byxor och en tröja med snörning på bröstet!😍 I’m in love.. Jag  använder dom här plaggen så ofta jag bara kan eftersom dom är både stilrena, bekväma och lite sexiga på samma gång haha!😉blink Utöver tröjan och byxan som btw kommer från ginatricot har jag även ett par skor från UGG, en halsduk från NewYorker och en vårjacka som jag har köpt på en utförsäljning i Nacka! Vad väskan kommer från har jag faktiskt glömt bort, men den är min absoluta favoritväska nu på våren eftersom den passar till allt, har rosa detaljer och rymmer ganska mycket!

Så det här är alltså dagens simpla och stilrena outfit! Vad tycker ni om den om ni ska vara helt ärliga?😉 HISS ELLER DISS?

outfit kläder platin carlson outfit kläder platin carlson outfit kläder platin carlson outfit kläder platin carlson outfit kläder platin carlson outfit kläder platin carlson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.