VARDAG

I promise to make it up to you

Godmorgon bloggen!

Jag är bjuden på påsklunch idag, och självklart lyckades jag försova mig!😐suck Så nu tänkte jag ta en jättesnabb dusch, sminka mig lite och därefter åka iväg till påsklunchen som är i Enköping. Det ska verkligen bli trevligt att komma iväg på lunch men tyvärr kommer jag inte ha möjlighet att blogga fören jag är hemma igen.. Förlåt!😞 Det är helt och hållet mitt fel eftersom jag inte vaknade i morse, fast jag hoppas ni förstår finisar! I promise to make it up to you med fina outfitsbilder så fort som jag har kommit hem i eftermiddag!😉 Hang in there så ses vi helt enkelt i eftermiddag med massor av fina foton.. Puss så länge!

Juste.. Har ni några önskemål på vad jag ska vlogga om på bloggen framöver? I så fall får ni gärna skriva till mig finisar..💕

frukost platins.se frukost platins.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.