VARDAG

PÅSKAFTON

Godmorgon och glas påsk finisar!

Jag har precis tagit en varm dusch och gjort i ordning frukost bestående av en c-vitamin, kaffe och ett ägg..😃 Det är ett så himla underbart sätt att starta dagen på alltså, dock har jag ju funderat på om jag ska börja med gröt på morgonen också(?) Fast först ska jag självklart kolla upp kalorivärdet så jag inte proppar i mig massvis med överflödiga kalorier varje morgon!😉

Idag är det påskafton och jag är bortbjuden på middag senare ikväll..😃 Det ska bli jättemysigt att träffa släkten igen eftersom vi nästan aldrig hinner ses utöver högtiderna numera..😐 Men det är kanske inte så konstigt med tanke på att jag har mycket spännande som händer med bloggen nu! Och då har jag helt enkelt prioriterad den över allt annat i mitt liv, inklusive släkten.. Så jag ser som sagt fram emot att träffa alla nu efter alldeles för lång tid ifrån dom!😍 Vi ska äta en god påskmiddag och bara ha det trevligt hela kvällen är det tänkte. Men innan dess har jag en hel del att göra här hemma, så vi hörs lite senare finisar!!

Imorgon blir det sommartid förresten.. Gach, jag som redan nu tycker dygnet har alldeles för få timmar och nu ska vi tappa en timme till haha!😉blink Men det är absolut värt att förlora en timme bara för att få sommar, värme och bikini-väder hihi..😙

frukost ägg platins.se frukost ägg platins.se frukost ägg platins.se frukost ägg platins.se

En kommentar

 • Paulina, 100 Kitchen Stories

  Åh, ät flicka! Du plågar din kropp med det lilla du äter!
  Gröt är förutom gott, mycket nyttigt och fullproppat med viktiga och bra näringsvärden! Haha, och du har massvis med recept på god gröt hos mig. Men det vet du ju redan 😉

  Det är kul att läsa det går så bra med bloggjobben för dig! 🙂
  GLAD PÅSK!

  Kram Paulina
  100KitchenStories.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.