VARDAG

GLAD PÅSK UNDERBARA LÄSARE

Hej bloggen!

Har ni fått besök av påskharen ännu?😉 Det har jag i alla fall och jag fick ett extra ägg bara för att jag har varit så himla snäll i år, eller det där med snällhet kanske bara gäller tomten haha.. Anyway, jag fick givetvis ett rosa påskägg eftersom det är min absoluta favoritfärg!😙 Och nu känner jag bara: “gach.. nu ryker min snygga kropp inför beach 2016 ha-ha!”😂 Men det är ju bara påsk en gång om året och då får man faktiskt äta lite onyttigare.. Ikväll blir det dessutom på en härlig påskmiddag, yey!

Jag ville bara kika in här på bloggen och önska alla mina finisar en glad påsk!!😃 Hoppas ni får en lika mysig påsk som mig med mycket godis och god mat, för det förtjänar man på påskafton..😉 Jag ska äta påskäggs-godis nu och göra mig i ordning inför påskmiddagen ikväll. Det ska som sagt bli härligt och kul att få träffa min släkt igen! Jag ser dom allt för sällan numera.

D       Å  !

Juste.. Om ett par timmar kommer den första delen av svaren på frågestunden upp här på bloggen, kika in på bloggen då!😙

påskafton påskägg påsk påskafton påskägg påsk påskafton påskägg påsk påskafton påskägg påsk

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.