VARDAG

FACELOOK

Hej bloggen!

Jag har precis duschat, sminkat mig och periscopat lite..😉 Nu tänkte jag äta lunch och därefter ska jag ha ett telefonmöte med en journalist!😃 Vad det gäller och vilken tidning det är kan jag som vanligt inte avslöja än. Men om jag säger ja till att göra det här reportaget så lovar jag såklart att skriva om det på bloggen! Dock är jag lite tveksam redan nu, men trots det vill jag ju höra en presentation av idén innan jag bestämmer mig.. Vem vet, jag kanske älskar journalistens förslag efter samtalet.

Idag är det fredag och min plan var från början att gå ut för att festa tillsammans med min BFF!😉 Dock sa hon att hon hade halsfluss när vi pratade imorse, så jag är väl inte jätte-pepp på att träffa henne och bli smittad haha.. Halsfluss är ju verkligen smärtsamt och jobbigt att bli av med!😐puh Så jag tänkte istället köra ett sent träningspass och därefter får jag helt enkelt se om det dyker upp något roligt att göra.. Det är trots allt långfredag och löningshelg så alla vänner borde vara taggade på att gå ut på krogen!😉 Fast när jag tänker efter var det kanske igår alla var ute? Jag blev medbjuden till Marquise, men jag tackade nej för att jag var trött och stressad.. Aja, att spendera fredagskvällen på gymmet och därefter i solarium är inte fel!platin carlson facelook

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.