VARDAG

Dags för ett gympass och solarium

Hej bloggen!

Jag har precis redigerat en vlogg och haft det där telefonmöte med journalisten som jag nämnde tidigare..😉 Journalisten ringde upp mig för att presentera idén och jag vet faktiskt inte vad jag tycker om den än, så vi ska typ höras i början på nästa vecka igen! Nu är jag helt slut efter möte, filmredigering och lite städning av lägenheten, så jag har tagit på mig mina snygga B&F-träningskläder nu för att piggna till lite på gymmet!😃 Jag har världens huvudvärk och tänkte försöka gymma bort den.. Det brukar faktiskt fungera för mig att bli av med huvudvärk genom att gymma, så länge jag inte har migrän haha!😉blink

I dagens träningspass tänkte jag fokusera på ben och lite rumpa tror jag!😃 Det känns som att mina ben verkligen behöver stärkas upp ordentligt nu eftersom min avkortade muskel i höften påverkar hela min kropp negativt.. På grund av höftskadan är det ena benen svagare än det andra och det resulterar i att jag får ryggont, har ständig värk i höften och får huvudvärk!😐 Tänk att en avkortad muskel kan göra så mycket skada för resten av min kropp, att det ger mig huvudvärk och en sned rygg känns helt sjukt och så oerhört jobbigt!😢suck Varför var just jag tvungen att råka ut för detta? Gach.. Jag hopppas att min hårda träning inte bara ger mig en snygg kropp, utan även en helt smärtfri kropp som slipper hindra mig från saker dagligen.

Anyway.. Jag ska iväg till gymmet nu innan jag ångrar mig och kryper upp i soffan med ett stooort påsk-ägg istället haha!😉 Vi hörs om ett par timmar igen och då kommer en ny vlogg upp här på bloggen, missa inte att kika in då finisar! Puss så länge..

träning budo & fitnessträning budo & fitness

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.