VARDAG

SKÄRTORSDAGEN

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och har världens träningsvärk efter gårdagens zumba-pass haha!😉 Det var ju inte lätt att ta sig upp ur sängen imorse, men nu är jag äntligen uppe! Så nu ska jag äta frukost och sedan måste jag leta upp mina smärtstillande som jag har tappat bort..😐suck Jag har nämligen oerhört ont i höften eftersom min höftskada inte alls gillade att dansa zumba.. Det blev för mycket stötar och rörelser för min stackars höft som just nu känns som 80 år gammal! Åldersnoja till 100%..😢

Idag är det skärtorsdagen och det betyder att påsken börjar på riktigt, yey!😃 Jag är ingen påsk-galen människa egentligen, men det är mysigt att få en anledning till att äta middag med sina släktingar som man vanligtvis inte träffar så ofta.. Dessutom får man äta massa godis haha..😉 Fast jag har faktiskt bara köpt typ 1 kilo till påsk, så det mesta lär väl gå åt till alla barnen som går påskkärring i området nu på lördag, för visst är det på lördagen man ska göra det? I alla fall, det känns jättemysigt att det äntligen är påsk trots att det inte är min favorit-högtid precis.. Gå på mysiga middagar och äta godis är aldrig fel liksom!😉

frukost platins.se äggfrukost platins.se frukost platins.se ägg

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.