ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

Om jag ska på Guldtuben ikväll?

Hej bloggen!

Jag fick frågan ska du på guldtuben ikväll?” och jag tänkte besvara den en gång för alla..😉

Dessvärre skippar jag att gå på guldtuben i år eftersom jag inte har kommit igång med kanalen eller ens har någon koll inom youtube-världen! Visst, jag har lagt upp många videobloggar på min kanal under dom senaste månaderna, men jag kan väl inte riktigt kalla mig för en seriös youtuber än.. Nästa år funderar jag starkt på att gå, men just i år är jag nog inte redo än!!😐 Jag är ju trots allt en bloggare i grunden och min dröm har ju alltid varit att ta emot ett pris på Finest Awards!😉 Så Guldtuben får helt enkelt vänta tills jag känner mig som en del av youtube-världen! Så kort sagt kommer jag alltså inte gå på galan ikväll, men jag hoppas att alla ni som ska dit får en toppenkväll tillsammans! Galor är alltid så härliga och spännande att gå på..😍platin carlson

One thought on “Om jag ska på Guldtuben ikväll?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.