VARDAG

Smoothie och tränings-tidning

Hej bloggen!

Jag hoppas ni har haft en bra dag, jag är i alla fall helt slut efter allt zumba-dansande framför kamerorna haha..😉 Fast det var oerhört kul att dansa bort lite kalorier! Jag kanske ska börja på zumba istället för att gymma? Hm.. Dock tror jag att min höft inte skulle klara av det i längden eftersom man rör på sig så otroligt mycket! Jag blir nog kvar på mitt älskade lyx-gym.😃

Just nu sitter jag i soffan och läser en träningstidning samtidigt som jag försöker återfå mina krafter med hjälp av en detox-smoothie..😃 Det har varit en intensiv dag så jag tänkte faktiskt bara ta det lugnt resten av kvällen och läsa lite! Det var ju så himla längesen jag hade tid att bläddra igenom en fitness-tidning i lugn och ro så nu ska jag verkligen passa på att göra det! Jag söker dessutom nya tränings-metoder så jag ska försöka få lite inspo från “iron man” nu!😉 Jag älskar den tidningen hihi..

Vet ni vad jag precis kom på..?😐 Det är ju skärtorsdag imorgon!! Jag hade ingen som helst koll på att påsken redan var här faktiskt.. Tiden går verkligen fortare för varje dag som går när man väl har blivit hela 20 år gammal! Gach.. Snart blir jag väl senil också och minns inte ens vad påsk betyder haha!😉blink Åldersnojan är på topp nu när min födelsedag närmar sig!

smoothiefrukost1 tidning

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.