VARDAG

Plastikkirurgi och skönhetsideal

Varför blir det alltid så hetsiga diskussioner när det kommet till plastikkirurgi?😐 Jag tycker det är ganska intressant att vissa människor inte kan låta bli att lägga sig i andras beslut. Ska inte jag få ändra på min kropp precis som jag vill? Enligt mig är det i alla fall inte konstigt att vilja förbättra vissa kroppsdelar om man inte är 100% nöjd.. Om möjligheten trots allt finns där, varför inte utnyttja den? Skönhet kostar, men det gör dåligt självförtroende också! Fast det är ju bara min personliga åsikt..😉

Ni kanske anser att jag är provocerande när det kommer till utseende! Sanningen är att jag känner ett behov av att se snygg ut och vara nöjd med min kropp, annars mår jag inte bra.. Dock får jag ofta höra att orsaken till min så kallade “drömkropp” som jag strävar efter är alla skönhetsideal, men det är jag inte beredd att hålla med om faktiskt!😐 Alla skönhetsidealen kan självklart vara en bidragande faktor till att framförallt tjejer vill ändra på sina kroppar.. Men den stora boven i det hela är trots allt du själv!😉 Alla människor älskar att jämföra sig med andra och gör det omedvetet i nästan alla situationer. Utan idealen tror jag att jag fortfarande skulle ha en drömkropp att sträva efter.. Det ligger i människans natur att utvecklas och förändras, så det är inte bara idealen som ligger bakom min bild av vad en perfekt kropp är!!😃

Jag började bry mig om mitt utseende oerhört tidigt och bestämde mig i 12-års åldern för att jag ville göra vissa operationer.. Sedan dess har jag inte tvekat en enda sekund på att fullfölja dessa skönhetsingrepp och i dagsläget saknas bara ekonomin till detta!😃 Givetvis har jag under alla dessa år googlat runt på olika hemsidor för att samla så mycket information som möjligt innan jag lägger mig på operationsbordet.. Som ni vet är jag extremt kräsen när det gäller vem som får utföra behandlingar, och när det gäller operationer känns det ännu viktigare att hitta en seriös klinik! Jag har på senaste tiden läst en hel del om operationer och injektioner på plastikkirurggruppen.se! Det är en seriös klinik som har mycket bra information om exempelvis smärta, risker, sövning m.m.. På hemsidan besvarar dom bl.a. vanliga bröstoperations-frågor (LÄNK) som är bra att känna till!

För mig är det som sagt normalt att bry sig om sitt utseende och ha en “drömkropp” att sträva efter.. Människor kommer alltid att jämföra sig med varandra personer. Så snälla, sluta trakassera individer som bara vill känna sig nöjda i sina egna kroppar!plastikkirurgi

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.