DAGBOK

Bokad till en reklamfilm i eftermiddag

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och äter just nu frukost bestående av 2 ägg, en kaffe och c-vitamin..😃 Snart ska jag ta en varm dusch och göra mig i ordning inför en reklamfilm som jag har blivit bokad till i eftermiddag. Som vanligt har jag tyvärr glömt fråga hur mycket jag får nämna om produktionen så jag tänker inte berätta vad företaget heter än, men jag kan i alla fall avslöja att jag ska dansa zumba haha..😉 Det ska verkligen bli kul! Att få både träning och pengar på en och samma gång är ju inte helt fel! Dock är jag inget zumba-proffs.. Jag vet ju vad det är i princip och har prövat ett par steg! Gach.. Vad har jag tackat ja till?😄

Anyway.. Jag ska som sagt äta upp min frukost och kolla klart på Sandrisens vlogg nu!😃 Sedan tänkte jag göra mig i ordning och svara på ett par blogg-mejl som kommit in nu på morgonen.. Vi hörs lite senare när jag fått på mig smink och lite kläder!

rosa frukost platins.serosa frukost platins.se sandra lindahlrosa frukost platins.serosa frukost platins.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.