VARDAG

Överlevde behandlingen

OMG!😍 Efter en krävande färgning av mina ljusa fransar och en fransförlängning är jag äntligen klar!! Anledningen till att det var lite krävande var givetvis för att mina små ögon är så enormt känsliga. Jag kan ju inte ens gå ut i vinterkyla eller kolla mot solljus utan att ögonen börjar rinna haha..😉 Så det tog sin lilla tid med mina känsliga och klena ögon, men jag överlevde och känner mig nu snyggare än någonsin hihi!😃 När jag kommer hem tänkte jag lägga upp före- och efterbilder så ni får se stora skillnaden! Alltså att blunda i 150 minuter och sedan kolla upp och se sig själv såhär fabulous är det bästa som hänt på länge! Jag var verkligen nervös innan behandlingen och fick nästan ångest.. Dock släppte nervositeten ganska så fort och jag tyckte därefter att det var skönt att bara ligga där! Med andra ord överlevde jag fransförlängningen och njöt dessutom utav det hihi..

Jag visar resultatet så fort jag kommer hem finisar.. Ursäkta för det här mobil-blogg inlägget med sämst kvalitet! Men jag ville bara uppdatera er om att jag är klar nu så ni inte tror att jag dött på operationsbordet haha!😉blink Gach.. Jag blev så fin!

Fransförlängning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.