VARDAG

Jag mår psykiskt och fysiskt dåligt utan kaffe..

Godmorgon bloggen..

Jag har glömt bort att köpa hem kaffe så nu får jag helt enkelt starta dagen utan!😐 Hur ska det här gå egentligen? Jag mår både psykiskt och fysiskt dåligt utan kaffe om jag ska vara helt ärligt.. Man kan väl säga att jag är en sån där koffeinberoende människa som måste ha sitt kaffe för att vakna på morgonen.😉 Jag får väl köpa en take-away kaffe när jag ska till salongen!

Och nu undrar ni säkert vilken salong jag ska till och vad jag ska göra där?😉 Jo, jag har nämligen bokat en ny tid hos min frans-tjej eftersom hon var tvungen att boka av tiden vi hade igår.. Så om 3-4 timmar ska jag med andra ord göra min första fransförlängning ever.. Jag är både super-duper glad och nervös på samma gång!😄 Att något ska gå fel är jag inte så rädd för eftersom jag verkligen litar på min frans-tjej! Det är väl mer tanken på att göra något helt nytt som skrämmer mig litegrann, fast samtidigt vet jag ju hur fint det blir i slutändan så jag kommer knappast fega ur i sista stund och springa därifrån haha!😉

Anyway.. Jag ska äta upp min frukost som består av c-vitamin och ägg nu! Därefter tänkte jag kolla upp hur lång tid det tar att åka till salongen.😃 Den ligger nämligen på andra sidan stan så jag måste nog åka ganska snart om jag ska hinna i tid. Puss!

frukost nyttigt platins.se frukost nyttigt platins.se frukost nyttigt platins.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.