MAKEUP / HUDVÅRD,  VARDAG

SKÖNHET TILL BRA PRIS MED RABBLE

SPONSRAT INLÄGG

Hej bloggen!

Med hjälp av Rabble’s rabattkoder har jag hittat massvis med bl.a skönhetsprodukter till väldigt bra priser!😃 Så idag tänkte jag prata om nya produkter jag har beställt från Fyndiq, mina absoluta favoriter från Grandperfymeri och sist men inte minst, hårprodukter jag älskar från Bangerhead.. Rabble har givetvis rabattkoder på oerhört mycket mer än bara skönhetsprodukter, men eftersom jag är helt galen i smink och dessutom ville pröva nytt så fick det helt enkelt bli ett skönhets-inlägg till 100%!😉

 

fyndiqPuderpuff – LÄNK // Contour palett – LÄNK // St. Tropez – LÄNK

Dom här produkterna från Fyndiq får jag snart hem i brevlådan..😃 Jag har velat testa en puderpuff, eller vad det nu kallas(?) Sedan beställde jag också hem en contouring palett med 15 olika färger och sist men inte minst fick det även bli en BUS från St. Tropez bara för att priset var så himla bra!😍 Jag har inte prövat dessa 3 produkter innan, men jag har hört bra om dom.. Här hittar ni rabattkoder hos Fyndiq!

 

 

grandparfym.seMascara – LÄNK // Nagellack – LÄNK // Ansiktsvård – LÄNK

Jag har använt dom här 3 produkterna från GrandParfymeri i flera år nu och är helt kär.. Mascaran ger verkligen perfektion åt underfransarna, nagellacket ger naglarna en snygg färg som håller länge och ansiktsvården ger omedelbar återfuktning. Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan dessa produkter.. Antagligen gå runt med oerhört torr hy, fula naglar och underfransar som såg ut som spindelben haha!😉 Dessa produkter är ett måste för mig i min vardag och jag rekommenderar dom starkt!😙 Här hittar ni rabattkoder hos GrandParfymeri!

 

bangerheadShampoo & balsam – LÄNK // Silvershampoo – LÄNK // Torrshampoo – LÄNK

Sist men inte minst vill jag prata om hårprodukter från Bangerhead!😉 För att få ett fin och friskt hår krävs bra produkter både när du tvättar och inte tvättar håret! När jag började bry mig om min hårkvalitet började jag använda mig av ett shampoo och balsam från MariaNilas sortiment. Det hjälpte mitt hår att återhämta sig efter allt stryk det fick stå ut med under flera år.. Nu är mitt hår relativt starkt igen och jag kan därför använda mig av nästa produkt jag tänkte tipsa om, nämligen ett skonsamt silvershampoo! Detta silvershampoo använder jag dagligen sedan 5 månader tillbaka och jag har inte märkt av något slitage på mitt hår överhuvudtaget! Sist men inte minst vill jag tipsa om ett torrshampoo som ger mig ett bra resultat och dessutom doftar underbart!!😍 Jag har prövat många torrshampoon genom tiderna, men detta är det första som jag faktiskt tycker om.. Här hittar ni rabattkoder hos Bangerhead!

rabble

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.