VARDAG

FACELOOK

Hej bloggen!

Jag har precis tagit en varm dusch och sminkat mig..😉 Innan jag ska göra fransförlängning undviker jag lösögonfransar helt, och ärligt talat känns det så himla tomt på mina ögonlock haha! Jag är van vid att alltid ha långa, glamorösa fransar så det känns riktigt konstigt! Förhoppningsvis ska jag ju till min frans-tjej i veckan så jag tänker inte använda mig av fake-fransar..😐 Anledningen till det är att lösögonfrans-limmet kan strula till det när jag gör fransförlängningen och det vill jag inte ska hända!

Nu tänkte jag alldeles strax äta en väldigt lätt lunch och därefter ska jag nog spela in en vlogg.😃 Det var ju riktigt längesen jag la upp videobloggar på min youtube-kanal så jag känner att det verkligen är dags nu!! Om ni har önskemål på vad jag ska prata om i mina vloggar framöver får ni gärna skriva det i kommentarsfältet här eller på youtube, så jag vet vad ni vill se..😉

Dagens facelook består av en foundation från Yves Rocher, concealer från IsaDora, puder från FitMe, brozer från Lancome, ögonbrynspenna från Maybelline, mascara från Yves Rocher, ögonpenna från Lancome och ett läppbalsam från EOS..😙💕

face platin ansikte face platin ansikte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.