VARDAG

SUNDAY MORNING

Godmorgon bloggen!

Jag tog en liten sovmorgon idag, det kändes som att jag behövde det haha!😉 Och just nu sitter jag i soffan tillsammans med min pojkvän och ska äta frukost.. Ni minns kanske att jag skrev ett inlägg om banan och att jag ska försöka undvika det(?) Ja, det är lättare sagt än gjort haha! Så jag har infört en liten regel.. På söndagarna får jag ha en cheat day och börja dagen med en smoothie!😃 Det låter väl ganska bra, att jag en gång i veckan får min efterlängtade smoothie med banan på morgonen.😙 Recptet till just den här smoothien som är en detox-smoothie hittar ni i inlägget HÄR! Den är så himla god, pröva den vetja!!

Idag är det ju söndag och det känns som att helgen har gått alldeles för fort!😁 Fast ärligt talat älskar jag faktiskt måndagar så det gör inte så mycket för min del haha..😉 Dagens planer består av lite planering inför veckan och en fotografering.. Lovely!

Vad ska just du göra idag och vilken dag i veckan är din absoluta favoritdag om du får välja bara en dag?

smoothie frukost kaffe

2smoothie frukost kaffe

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.