VARDAG

Ny header – hiss eller diss?

Hej finisar!

Många har redan uppmärksammat att jag har en helt ny header här på bloggen!😉 Och för alla som inte är så värst insatta i bloggvärlden så är alltså en “header” visningsbilden som är det allra första man möts av när man kommer in här på bloggen.

Tidigare hade jag bara en outfitbild som header, men det kändes verkligen inte som mig.. Jag vill ha en snygg header som visar mer än bara en sida av mig själv, och det tycker jag faktiskt att jag har nu! Det känns bra att headern både innehåller träning och vardag eftersom träningen har blivit en stor del av mitt liv!😃 Dock är jag ju ingen tränings-narkoman än haha!😉 Men läser man min blogg handlar åtminstone 30% av innehållet om träning och hälsa.. Jag blev verkligen nöjd med headern, den känns stilren och 100% personlig! Fast jag vill gärna veta vad ni tycker eftersom det faktiskt är ni som läser min blogg!😍

hiss eller dissHEADER PLATINS.SE

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.