VARDAG

Startar lördagen med solarium

Godmorgon!

Jag har precis varit på gymmet och solat solarium..😉 Det är utan tvekan det bästa sättet att starta dagen på! Och nu ska jag försöka väcka min pojkvän så vi kan äta en mysig lördags-frukost tillsammans. Finns det något bättre än en härlig frukost med sin älskling?😍 I don’t think so.. Till frukost blir det ett par ägg, ett glas c-vitamin och en kopp starkt kaffe med kokosolja. Jag ska ju sluta äta banan på morgonen nu och börja äta ägg istället eftersom bananer innehåller snabba holhydrater, så från och med nu kommer jag endast dricka smoothies på eftermiddagarna. Men satsar man på sin drömkropp får man ju offra sig!

Igårkväll uppdaterade jag inte och det berodde på att jag började må riktigt illa..😐 Jag låg i badet i kanske 15 minuter med ett halvt glas rödvin i handen. Och när jag väl skulle gå upp kände jag mig oerhört illamående och matt i kroppen. Så jag la mig på soffan i hopp om att jag skulle må bättre! Jag hade dessutom lite feber så jag tänkte att det var lika bra att typ vila upp min kropp istället för att blogga. Som tur är mår jag bättre idag, eller i alla fall än så länge haha!😉 Däremot undrar jag vad jag råkade ut för igår eftersom illamåendet och febern kom så hastigt? Kanske har jag tagit i för hårt på gymmet, men det kan väl inte resultera i illamående och feber efter bara två dagar haha! Det hoppas jag verkligen inte, för då är jag verkligen svag!😂

solariumet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.