VARDAG

Privatlivet tar över ibland..

OMG.. Ni vet att privatlivet kan ta över ibland och verkligen pausa allt runt omkring? Ja, man kan hamna i en slags bubbla och glömma alla måsten för en stund för att försöka trassla upp problemen!😐 Exakt så har jag haft det idag.. Att ta tag i mitt privatlivet för en gångs skull gick dessvärre ut över bloggen och resulterade i att jag uppdaterat så oerhört dåligt hela dagen. Jag hoppas dock att ni har förståelse finisar! I grund och botten är jag bara människa och måste ibland sätta jobbet åt sidan. Vad det är som har hänt tänker jag inte ta upp i respekt för alla inblandade.. Jag hoppas bara att allt löser sig!💕 Förlåt igen, jag är verkligen ledsen över dagens dåliga update.. Men nu har jag fått den tiden jag behövde och framöver kommer jag göra allt jag kan för att negativa händelser inte ska påverka bloggen på det här sättet! Som sagt, jag hoppas verkligen att ni förstår!

Nä, nog med depp-talk nu haha!😉 Jag avskyr verkligen att låta som en liten fjortis som vill ha attention här på bloggen haha, så vad sägs om att avsluta det här inlägget med något roligt istället? Jag ska för det första göra fransförlängning på måndag som jag givetvis kommer blogga om.. Och för det andra kommer Peter08’s musikvideo som jag är med i ut snart hihi!😃 Det ska bli så intressant att se vad ni tycker om den! Gach.. Jag vill inte vänta mycket längre haha!😉 Så himla exited inför detta..

platin carlson

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.