VARDAG

FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN

svar på kommentarKommentar från Frida:
“Din blogg uppdateras inte på bloglovin för mig  🙁 och går man in på din blogg via bloglovin står det att sidan inte hittas… gör jag nått fel eller har ni andra samma problem?”

Hej finis..
Jag har precis bytt bloggportal och därför har det blivit något fel på bloglovin!😐 Trots att jag har samma bloggadress som innan verkar det som att du måste följa en ny användare.. Min nya användare hittar du HÄR! Jag kommer försöka ta bort den gamla användaren så att fler slipper följa fel, dock vet jag inte riktigt om det går(?) Jag har i alla fall kontaktat bloglovin nu för att se vad dom kan göra åt saken! Vad roligt att du följer min blogg..😉 Jag kikade förresten in på din blogg, älskar den redan!

bloglovin www.platins.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.