VARDAG

TIPS PÅ LÅTAR

Hej bloggen!

Har ni hört den här nya låten från norska melodifestivalen?😙 OMG! Den gör mig så himla glad haha.. Och att artisten kallar sig för Freddy Kalas gör ju det hela bara ännu bättre!😉 Den här låten kommer utan tvekan spelas på högsta volym hemma hos mig dom morgnarna jag vaknar upp på fel sida och inte ens vill gå upp ur sängen! När jag hör den här låten varje morgon lär jag ju aldrig mer ha en dålig dag i hela mitt liv haha! Hur lyckas han hela tiden göra så bra låtar? Jag har tidigare fastnat för hans låtar.. Är det han som producerar btw(?) Fast oavsett är han en oerhört positiv och grym artist! Gach.. I’m in love!😉

Sedan har jag också fastnat för en lite lugnare låt med Smith & Thell!😃 Den är typ på gränsen till en country, men jag gillar faktiskt sådana låtar! Dom är sköna att lyssna på helt enkelt.. Den här gruppen är svensk men har satsat på en karriär i USA eftersom Sverige är så himla litet! Jag tror nog att jag också måste flytta till USA snart om jag ska bli ekonomiskt oberoende inom en kort framtid haha..😉blink Jag skulle vilja bo i L.A faktiskt! Det skulle väl vara intressant att se mig blogga därifrån?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.