VARDAG

S I L V E R S C H A M P O O

Hej allihopa!

Jag har precis tagit en dusch och överdoserat med silvershampoo för att bli av med mina gula pigment i håret..😙 Gach, jag avskyr verkligen att blont hår jämt och ständigt blir gult! Kan det inte bara hålla sig kall-blont hela tiden? Det skulle vara så mycket billigare haha!😉blink Men jag blev i alla fall ganska nöjd med resultatet, skulle vilja ha det kallare!! Vad tycker ni?

Idag är ju min BFF Johanna här för att spela in en vlogg tillsammans med mig samt periscopa lite..😃 Så följ mig på periscope för att få notis när vi sänder, jag heter Platins för er som inte visste..😉 Och håll även utkik efter vloggen som kommer upp både här på bloggen och på min youtube-kanal i slutet av veckan! Den kommer bli så rolig. Jag och min BFF är ju näst intill galna när vi umgås med varandra, så jag hoppas vi både överlever den här inspelningen haha!😉 Man vet ju aldrig vad som kan hända.. Catfights och annat hemskt haha!😂 Fast det där med catfight var ju dock bara ett rykte som några avundsjuka personer hittade på om mig och min BFF på en fest! Det roliga var väl att varken hon eller jag kände till det. Jag var dessutom inte ens där när denna catfight hade brutit ut haha!😄 Det är ju lite läskigt vad avundsjuka kan göra med människor faktiskt.. Men nog om det nu för jag ska som sagt spela in vlogg med min BFF strax och måste fixa mitt hår och smink innan dess!💕

blont hår platin carlsonblont hår platin carlson

BLONT HÅR

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.