VARDAG

Detox-smoothie recept

Godmorgon bloggen!

Jag har precis vaknat och just nu sitter jag faktiskt i soffan med min BFF och äter frukost.. Hon kom hit igår kväll och sov över, för idag ska vi nämligen spela in en vlogg tillsammans som jag tror att ni kommer älska! Vad vloggen handlar om får ni se när den kommer ut! Men jag kan ju redan nu avslöja att den kommer innehålla mycket skratt eftersom vi aldrig kan va seriösa!😉

Till frukost fick det bli en detox-smoothie med extra mycket nytto-ämnen för min del!😃 Jag vill ju verkligen hålla mig frisk nu eftersom jag typ var sjuk i flera veckor för inte alls längesen.. Jag fick någon konstig förkylning som satt i typ en månad och jag känner mig konstigt nog fortfarande utmattad efter den! Så jag kör en dubbel dos med nyttiga ämnen för att vara på den säkra sidan.. Extremt nyttiga smoothies har väl ingen dött av liksom..😉 Min BFF Johanna valde en kaffe till frukost istället, hon är inte riktigt redo för det nyttiga livet än haha! Men jag förstår henne faktiskt.. Personligen är jag inte redo för vegan-livet eftersom jag älskar oxfilé för mycket haha! Gach.. Finns det någon bättre maträtt än en oxfilé med en gräddig potatisgratäng, rödvinsås, harry kuvert och bearnaise? Mmm…😍 Det är min absoluta favorit-rätt ever! Jag skulle inte klara mig utan den.

Anyway.. Vi ska kolla på ett avsnitt av “Kardashians” och äta frukost nu!😙 Här har ni receptet på min nyttiga detox-smoothie. Jag dricker den här smoothien typ varje morgon numera och den är verkligen the shit.. Mackor med marmelad är ju ute haha!

Detox-smoothie recept:
– 1 banan
– 1 tsk Alkaline Greens
– ½ tsk Macapulver
– ½ tsk Camu Camu
– ½ tsk Lila majs
– 2 dl soyamjölk

1

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.