VARDAG

Överraskades med en fin present

Hej bloggen!

I min senaste vlogg sa jag ju att min pojkvän var bortrest över helgen.. Nu har han äntligen kommit hem igen och han hade dessutom med sig en present till mig som han hade köpt på Victoria Secret!😍 Det är en body mist som doftar så himla gott! Älskar ni Victoria Secret’s produkter lika mycket som mig borde ni verkligen köpa denna.😉 Alltså jag har ju världens bästa pojkvän som överraskar mig med härliga presenter från ett utav mina favorit-märken när han är ute och reser! Han hade ju dessutom köpt med sig vin och choklad till oss både, hur mysigt som helst! Fast gladast blev jag såklart över bodymisten..

Hur doftar den då?😙 Jag skulle beskriva doften som väldigt söt och mysig! Det är på gränsen till en tung doft, love it!💕 Fast den är verkligen inte i närheten av en tantig parfym haha.. Vissa parfymer är ju verkligen oerhört “tunga” och ger tant-feeling! Men den här är mer ungdomlig och fräsch samtidigt som den är lite tung! Haha, det är ganska svårt att beskriva en doft som ni säkert hör! Om jag bara fick använda 3 ord för att beskriva bodymisten skulle jag nog säga fräsch, lagom söt och somrig!

victoria secret body mist och platin carlsonvictoria secret body mist

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.