VARDAG

BLOGGEN ÄR FLYTTAD TILL FINEST.SE

WOOPWOOOP!

Som ni ser har jag flyttat bloggen till finest.se nu, yey!😙 Jag nämnde ju tidigare att jag skulle flytta bloggen på nattetid för att ni skulle slippa lida, och det gjorde jag också. Dock uppstod tekniska problem så överföringen tog mycket längre tid än väntat, men nu är det i alla fall klart!!😃 Hur som helst.. Det känns underbart att byta portal eftersom min förra bloggportal inte riktigt levde upp till mina krav när jag började blogga seriöst.. Så från och med nu kommer min blogg bara bli bättre och bättre!😉 Dock har jag ju en hel del att lära mig när det kommer till wordpress osv.. Men jag tror att jag kommer förstå mig på allt det ganska så snabbt. Jag har ju trots allt hållt på med olika bloggportaler och program sedan jag var 11 år gammal så detta blir nog inga problem för mig haha!😉blink Nu ska jag äta lunch och svara på ett par blogg-mejl.. Vi hörs lite senare finisar!💕

Berätta gärna vad ni tycker om den nya designen, menyn under headern osv..

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.