VARDAG

FLYTT-KAOS PÅ BLOGGEN

Hej bloggen!

Jag nämnde ju i morse att min blogg kommer flyttas, eller snarare byta portal! Dock kommer det absolut inte påverka varken er läsare eller min bloggadress. Under själva överföringen kanske min blogg ligger nere eller ser konstig ut i ett par timmar, but that’s it! 😉 Oroa er inte för att jag försvinner, alla inlägg kommer finnas kvar. Det enda som kommer se annorlunda ut är min bloggdesign, fast det gör väl inte så mycket? Ni kommer nog vänja er ganska fort med den nya designen. Anledningen till varför jag flyttar är för att jag känner mig klar på min nuvarande portal och har dessutom fått nog av alla problem den orsakat under dom 5 åren jag bloggat där! Så jag är klar och redo att tacka ja till nya erbjudanden helt enkelt! Nya utmaningar väntar.

Jag ville bara ta upp det här för att varna er lite.. Eftersom jag håller på att flytta kan det tyvärr uppstå lite flytt-kaos här på bloggen haha! Så om något ser konstigt ut eller om ni inte kommer in här på bloggen helt plötsligt så vet ni varför! 😐 Dock kommer jag givetvis välja att flytta bloggen nattetid så ni slipper störas så mycket utav det! För när jag pratade med mitt webbhotell idag sa dom att flytten tar 2-3 timmar och att bloggen kan ligga nere under den tiden om man har otur.. Men jag ska göra allt för att ni ska slippa märka flytt-kaoset här på bloggen och jag kommer som sagt ha samma bloggadress kvar!

Jag har jobbat med den nya portalen hela dagen, så nu ska jag ta det lugnt i soffan med en kopp detox-te! 😀

1liten 2liten 3liten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.