VARDAG

Mysig söndagsfrukost

Godmorgon bloggen!
 
Här sitter jag och myser framför ett avsnitt av “Kardashians” hihi..😙 Jag älskar ju att starta morgonen på det här underbara sättet, men en god frukost, tända ljus och mitt absoluta favoritprogram på TV! Dock ska man inte äta banan på morgonen, men jag kan verkligen inte låta bli haha!😉 Idag fick det bli en hel banan med kanel och en skål med gröna vindruvor.. Så mumsigt!! Till detta håller jag även på att brygga en kopp kaffe!😍
 
Vad är dagens planer då?😙 Jo, jag ska börja redigera min helgvlogg så den kommer upp typ i början på nästa vecka och därefter tänkte jag ju faktiskt bara ta det lugnt här hemma! Det blir varken gym, fika eller shopping för min del idag.. Jag tänker bara vara hemma och mysa i min mjukisdress.😉 Det känns som jag behöver det eftersom jag har en ganska “fullt-upp-vecka” framför mig! Jag ska bland annat spela in lite annorlunda vloggar och springa på ett par viktiga möten.😃 Det kommer ju verkligen bli en rolig vecka känns det som, jag känner dock att jag behöver vila så mycket det bara går innan den sätter igång heh.. Söndagar är trots allt en vilodag!
 
Ursäkta för mitt vlogg-misstag igår förresten..😐 Jag råkade ju ladda upp helt fel klipp på youtube igår och jag hade så stressigt eftersom jag fick gäster, så jag kollade inte igenom klippet innan jag publicerade.. Fast nu är det äntligen utbytt mot rätt klipp.. Sorry för misstaget, hoppas ni gillar vloggen som ni hittar i inlägget under.
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.