DAGBOK

VÅRIG FACELOOK

Hej bloggen!
 
Jag får verkligen lust att leta fram mina shorts och linnen när jag kollar ut genom fönstret idag!😍 Det känns så himla vårigt och varmt ute.. Fast om jag skulle gå utanför dörren på riktigt så skulle jag nog inte förbli lika sugen på att gå lättklädd haha!😉 Det är ju fortfarande oerhört kallt, men det ser i alla fall vårigt och varm ut.
 
Ikväll ska jag som sagt ha mello-kväll hemma hos mig, gästerna kommer väl omkring 17-tiden..😙 Och nu är äntligen “mat-problemet” löst! Det blir hämtpizza till middag haha..😉 Jag nämnde ju lite tidigare att jag inte hade en aning om vad vi skulle äta ikväll eftersom jag är oerhört dålig på att laga mat! Som tur är så känner mina gäster till mina unika matkunskaper, så dom föreslog pizza till middag helt enkelt.. Vilken lättnad haha! Nu slipper jag oroa mig för att bränna maten i alla fall! Det har hänt alldeles för många gånger redan så..😐
 
Vad tycker ni förresten om min våriga facelook? Jag är så himla nöjd med den nya glitter-eyeliners som jag fick hem från yves rocher!😙 Till en början hade jag svårt för den eftersom den var glittrig och inte flytande, men nu använder jag den nästan hela tiden till vardags. Perfekt vardags-produkt som går på ögonlocket lätt! Däremot måste jag köpa en ny concealer eftersom den här bara “creasar” sig och inte ens håller nå’ bra alls..
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.