VARDAG

Lördag 12 mars

Goodmorgon bloggen!
 
Jag har precis vaknat, tagit ett varmt bad och gjort iordning frukost!😙 Det blev som vanligt en smoothie och en kopp starkt kaffe.. Utan mitt kaffe på morgonen fungerar jag varken mentalt eller fysiskt så det är ju utan tvekan det viktigaste haha!😉 I alla fall, just nu sitter jag i soffan och kollar på nyhetsmorgon. Det är typ min lilla “grej” jag gör varje helg när jag vaknar upp.. Vet inte riktigt varför, men det har väl blivit en vana antar jag! Gash.. Vad gammal och tråkig jag känner mig nu haha!😉*blink* Sitta och kolla på nyhetsmorgon en lördag..
 
Anyway.. Ikväll är det final i melodifestivalen och jag har bjudit över ett par gäster på mello-kväll!😃 Det ska bli jättetrevligt trots att det känns som min mentala ålder precis blev 80 år haha.. Hur som helst ska jag ha mello-kväll här hemma med god mat och härligt snacks!😙 Dock vet jag inte vad jag ska bjuda på för mat(?) Det är ju alltid svårt att komma på vad jag ska bjuda på, särskilt när jag inte kan laga mat överhuvudtaget!😉 Har ni några bra förslag på middag?  Tacos brukar ju alltid uppskattas på mello-kvällar men det känns så himla uttjatat numera.. Jag vill typ pröva på någon helt annan maträtt att bjuda på ikväll för en gångs skull!
 
Jag ska dricka upp mitt kaffe och börja sminka mig nu, så vi hörs lite senare finisar.. Puss!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.