VARDAG

MYSKVÄLL

Hej bloggen!
 
Jag har precis ätit en middag bestående av en pizza och nu ska jag kolla klart på ett avsnitt av “Kardashians” innan “Let’s Dance” börjar..😙 Vanligtvis brukar jag ju inte följa det programmet eftersom jag inte är så värst intresserad av dans, men i år är ju Rebecca Stella med så jag tänkte kika på det första avsnittet åtminstone.😉
 
Mitt fredagsmys består utav brieost, vindruvor och ett glas rödvin!😍 Hur mumsigt som helst.. Så nu tänkte jag bara mysa ner mig i soffan och njuta av att det är fredag.. Jag ska ju stanna hemma ikväll eftersom jag typ känner mig trött fortfarande, och då tänkte jag: “varför inte göra min hemmakväll till den mysigaste ever?”😃 Så jag gick iväg till affären och köpte allt jag behöver för att få den bästa myskvällen någonsin! Utöver snacks tänkte jag även köra en hårinpackning och en ansiktsmask för att maxa myset.😉 Det känns ju faktiskt ganska skönt att jag får en spa-kväll och vaknar upp pigg imorgon istället för att vara bakis eller seg efter gårdagens!
 
Anyway, jag ska som sagt krypa ner i soffan nu och kolla på TV nu..😙 Jag tror nog att jag ska tända några ljus också för att mysa till det lite extra!😍 Nämnde jag förresten att jag stor-städade hela lägenheten? Så mysigt! Oj, jag undra hur många gånger jag skrivit ordet “mys” nu hahah!😉 Jag är väl på mys-humör idag antar jag!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.