VARDAG

GRÅHÅRIG?

Hej bloggen!
 
Jag har precis svarat på blogg-mejl och nu tänkte jag gå till affären för att handla lite snacks!😙 Som jag sa lite tidigare kommer jag bara stanna hemma ikväll och ha myskväll.. Min BFF kanske skulle komma över en stund, men ärligt talat tvivlar jag på att hon kommer hinna med det efter jobbet!!😑 Jag har med andra ord ställt in mig på att ha en härlig kväll hemma i TV-soffan med snacks, spa-produkter och chick flicks haha..😉 Jag är ju en såndär person som tycker det är skönt att få vara hemma alldeles själv ibland.. Det behövs typ emellanåt!
 
Anyway.. Jag ska försöka ta mig upp ur soffan nu så jag får någonting gjort idag! Ska ju först och främst köpa snacks till ikväll och därefter tänkte jag städa lägenheten.. Rolig fredag va?😉 Haha.. Men jag gör det ju för att få en så mysig kväll som möjligt!! Tänk er att mysa ner sig i soffan under en filt och kolla på chick flicks i en helt nystädad lägenhet!😍 Den känslan är ju helt igenom underbar om ni frågar mig.. Vi hörs senare finisar!
 
Shit! Ser ni min hemska utväxt? Jag måste verkligen boka tid hos frisören och färga håret så fort som möjligt, det ser ju hemskt ut med råttfärgade rötter..😐*puh* Jag ser ju nästan gråhårig ut, eller vad tycker ni haha?
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.