VARDAG

Detoxing frukost

Godmorgon bloggen!
 
OMG, vilken dålig dag jag hade under hela dagen igår..😑 Jag ber verkligen om ursäkt för den extremt dåliga uppdateringen här på bloggen! Som tur är vaknade jag upp på mycket bättre humör idag och är tillbaka här på bloggen efter en hel del strul.. Först var det ju den där oseriösa reklaminspelningen som jag bokades till (som tog 3 dagar helt i onödan) och igår surade jag över det och var allmänt stressad antar jag haha!😉*puh* But now I’m back to stay sweeties!😙 Oh jag har verkligen saknat er dom dagarna jag var borta från bloggen..
 
Idag är det fredag, yey!😃 Jag är ju fortfarande väldigt seg i kroppen efter min kraftiga förkylning, så det blir tyvärr ingen utgång för min del just ikväll.. Däremot har jag bjudit över min BFF på vinkväll och tjejmiddag så hon kanske kommer hit om hon hinner efter jobbet!😙 Annars ska jag nog köra ett träningspass på gymmet för att komma igång efter min alldeles för långa paus! Gymmandet fick ju tyvärr vila lite när jag fick feber..😑
 
Jag har precis gjort iordning en god frukost bestående av en detox-smoothie och en kopp detox-te!😙 Detta är ju typ det bästa sättet att starta morgonen på, jag känner mig så nyttig och piggnar till på ett härligt sätt. Dock lär jag behöva en kopp kaffe lite senare för att vakna ordentligt, men det beror ju på att jag är koffein-beroende haha!😉 Visste ni att jag var 11 år gammal första gången jag drack kaffe? Och då gillade jag faktiskt hur det smakade också.. Hur konstigt som helst eftersom alla jag känner har behövt “lära sig” att gilla kaffe..?
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.