VARDAG

Livesändning kl 15:00 idag

Hej allihopa!
 
Jag har precis skaffat appen Periscope och tänkte om en timme köra min första livesändning som jag skulle älska om ni deltog i..😙 Eftersom jag får frågor dagligen som jag inte riktigt hinner svara på tänkte jag köra en frågestund i min livesändning så ni alla får chansen att ställa en fråga och få svar på den direkt!😉 Jag tror att jag kommer hinna svara på alla era frågor idag eftersom jag sänder vid en tidpunkt då många är upptagna och antagligen inte kommer ha tid att se live..😁 Så varför väljer jag en så dålig tid på dygnet då? Jo, för att jag verkligen vill testa hur den här appen fungerar och ha en mysig pratstund med några av er såklart!!😃💕
 
Hoppas vi ses klockan 15:00 på min periscope..
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.