VARDAG

CHIAPUDDING

Godmorgon bloggen!
 
Jag har precis tagit en varm dusch och fräschat till mig efter dom här 3 inspelnings-dagarna, som förresten var ett oerhört stort misstag som jag förlorade blogg-tid på..😢 Usch vad jag inte tål tomma löften och lögner! Nä.. Just nu vill jag inte tänka på det tråkiga som hände under inspelningen, jag kan ju berätta mer om det en annan dag när jag har smält det lite och orkar diskutera det hela!😑 Om ni är intresserade av att veta alltså?
 
Som sagt har jag precis tagit en dusch och nu sitter jag i soffan med en banana-chia till frukost.😙 Det var ju verkligen längesen jag åt chiapuddingar, men jag kände mig så sugen imorse! Det är trots allt en nyttig frukost som är perfekt för mig.😉 Min kropp är nämligen väldigt känslig när det kommer till vad jag stoppar i mig och det gäller både mat och dryck faktiskt!😁 För att må bra skippar jag gärna kolhydrater, äter mycket frukt och dricker helst champagne när det kommer till alkohol haha.. Så idag fick det bli soyamölk, banan och chiafrön!
 
Nu tänkte jag göra mig iordning och därefter ska jag fakturera produktionsbolaget jag filmat med dessa 3 dagar tänkte jag..😁 Helst av allt skulle jag vilja fördubbla faktura-beloppet pga deras oacceptabla beteende, men så fungerar det dessvärre inte här hemma i Sverige haha..😉 Hade jag däremot bott i typ USA och blivit behandlad på det här sättet hade jag väl skickat in en stämning och blivit miljonär på direkten! Orättvist asso..
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.