ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

INSPELNING

Hej bloggen!
 
Jag är på plats nu och har redan hunnit få i mig lite för många koppar kaffe haha!😉 Det brukar alltid bli så när jag är bokad till sånt här eftersom den här branschen innebär en hel del väntan på att kamerorna ska ställas in osv.. Vi har filmat litegranna redan, men nu är det en kort paus innan vi fortsätter. Jag har ännu inte kollat med ansvarige om hur mycket jag får avslöja om den här produktionen, men jag lovar att jag ska göra det under dagen finisar!!😙 Jag är ju trots allt bokad till den här reklamen i 3 dagar framöver och eftersom jag inte hann förbereda inlägg till bloggen (pga av detta dök upp i sista minuten) så skulle det ju vara roligt att blogga direkt från inspelningen. Dock har jag bara en mobilkamera nu, jag förstörde ju min wifi-kamera..😑
 
Hur som helst.. Jag ber om ursäkt för en oerhört inläggs-fattig dag! Som sagt fick jag den här bokningen i sista minuten och hann inte förbereda några inlägg att tidsinställa här på bloggen.. Så himla typiskt och tråkigt ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.