VARDAG

BOWLING

Godmorgon bloggen!
 
Jag har precis vaknat och ska iväg på reklamfilms-inspelning om ungefär 1 timme..😙 Dessa “film-dagar” är så himla sköna eftersom jag slipper gå upp oerhört tidigt och sminka mig haha!😉 Sminket får jag ju på plats av makeup artister så det enda jag behöver göra idag är att gå upp, äta frukost, ta en dusch och föna mitt hår.
 
Igår var jag och ett gäng av pojkvännens kompisar i bowlinghallen samt på middag! Det var trevligt trots att jag givetvis förlorade..😩 Att jag ska vara så himla dålig när det kommer till typ alla “sporter” haha!😉 Direkt efter bowlingen gick vi till O’learys och åt middag ihop. Det fick faktiskt bli en sallad för min del eftersom jag knappt var hungrig över huvudtaget(?) Jag antar att min kropp satte sig själv på “svält-läge” nu när jag ska på inspelning igen haha..😁 Det brukar dessvärre hända ibland och är en gammal vana från tidigare modelljobb!
 
Anyway.. Jag ska ta en dusch nu och göra frukost bestående av en kopp kaffe och en detox-smoothie! Det kan jag verkligen behöva efter gårdagens öl-drickande och feta sallad på O’learys haha.. Måste rensa kroppen nu.
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.