VARDAG

Samtal från produktionsbolag

Hej bloggen!
 
Jag har precis gjort mig iordning och nyss fick vi gäster!😃 Så jag ska försöka hålla mig kort haha.. Om typ en timme ska vi iväg till bowlinghallen för att utmana varandra och i mitt fall bli sur för att jag är så dåligt!!😐 Jag avskyr att förlora ärligt talat.. Förhoppningsvis vinner jag med tur idag!😉 Anyway, efter bowlingen ska vi äta middag på O’learys och därefter vet jag inte om alla ska vidare någonstans(?) Men jag måste i alla fall hemåt.
 
Jag fick ett spännande samtal från ett produktionsbolag nu hihi..😙 Så nu är jag bokad av dom i hela 3 dagar framöver för att spela in en reklamfilm! Jag vet dock inte hur mycket jag kommer få avslöja om produktionen, fast hur som kommer ni ändå få se mig på TV och i sociala medier senare haha!😉 Jag blev verkligen glad av samtalet och kände YES vad kul det ska bli!😍 Att stå framför kameran är något jag verkligen älskar.. Och nu har jag ju inte varit på en inspelning på jag vet inte hur länge(?) Senaste riktiga inspelningen jag bokades till var nog i december 2015 haha.. Det känns i alla fall som en evighet så jag är super-peppad på dessa dagar!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.