VARDAG

Mysig frukost

Gooodmorgon bloggen!
 
Jag börjar äntligen känna mig frisk hihi..😃 Så idag kom jag upp ur sängen ovanligt tidigt! Redan vid 08:30 tror jag det var och då åt jag en mysig frukost tillsammans med min pojkvän innan han skulle till jobbet.😙 Det är så himla sällan vi hinner sätta oss ner vid matbordet och äta frukost tillsammans, det händer kanske ett par gånger i halvåret eftersom han jobbar i veckorna och jag bloggar varje dag! Så idag var frukosten helt enkelt oerhört mysig!!😍 Min frukost bestod av en kaffe, ett kokt ägg med örtsalt och en detox-smoothie!😉 Lovely..
 
Idag ska jag ta tag i allt jag inte hunnit med när jag varit sjuk..😁 Det ska både bli kul och mindre roligt om jag ska vara helt ärlig haha!😄 Att svara på blogg-mejl och filma vloggar älskar jag, men att lämna in min trasiga kamera som fortfarande ligger här hemma samt gå bankärenden.. Nja, det låter ju inte lika roligt!😐 Så jag tänkte faktiskt starta den här dagen med att göra mig iordning, filma vloggar och allra sist gå bankärendena..
 
Talk to you later sweeties..
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.