VARDAG

Dagens facelook

Hej bloggen!
 
Jag ska precis spela in en vlogg som blivit lite försenad nu när jag varit sjuk, nämligen “Februari Favoriter”!😃 Det ska verkligen bli härligt att få den inspelad!😙 Därefter tänkte jag ägna en hel timme åt att laga en rejäl lunch eftersom jag ätit så dåligt den senaste tiden.. Och även för att jag vill dra ut på tiden så mycket det går så jag slipper gå bankärenden idag haha!😉*blink* Inga vuxenpoäng för mig idag inte.. Hatar tråkiga saker!
 
Vad tycker ni om dagens facelook förresten? Jag har en foundation från Yves Rocher som bas och lite puder från maybelline ovanpå det.. Sedan har jag fixat brynen, lösögonfransarna och läpparna lite hastigt bara!😙 Jag tycker det blev ganska fint trots att jag inte la ner oerhört mycket tid på det.. Lashes är ju det bästa som finns i mitt liv känns det som, älskar’t!😍 Dock måste jag köpa på mig nya snart eftersom mina går åt så fort. Om ni vet vart jag kan få tag i snygga och billiga fransar får ni gärna tipsa mig, det skulle vara jättesnällt!😉

5 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.