VARDAG

Tisdag 1 Mars

Godmorgon bloggen!
 
Jag vaknade alldeles nyss, strax innan klockan 12.00!😐 Hm.. Jag antar att jag inte är så frisk som jag försökte inbilla mig själv att jag var när febern helt plötsligt försvann under gårdagen. Senare på kvällen igår fick jag ju nämligen feber igen, så min kropp är fortfarande väldigt utmattad och kommer inte upp ur sängen så lätt!😢
 
Anyway.. Jag är äntligen uppe och tänkte starta dagen med lite spa-mys här hemma!😙 Först ska jag skrubba kroppen och ansiktet med 2 olika produkter från Phenomé och sedan tänkte jag faktiskt BUSA mig eftersom jag känner mig så oerhört blek..😉 Det var ett tag sedan jag var på gymmet och passade på att sola solarium eftersom jag har legat sjuk i typ 4-5 dagar, så jag kände att det var dags att fräscha till sig med en fake-bränna helt enkelt haha..😄 Gash, vad jag saknar solariumet och gymmet.. Vill bara dit och träna nu liksom!😑*suck*
 
Eftersom febern är tillbaka vet jag inte hur mycket jag orkar uppdatera idag finisar..😐 Men jag ska verkligen försöka spa’a mig frisk nu haha! Min kropp lär verkligen behöva det, jag känner mig så himla sliten just nu..
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.