VARDAG

Jag är fortfarande sjuk

Hej bloggen!
 
Jag trodde att jag var på bättringsvägen, men jag känner mig typ helt förstörd..😑 Har inte ens fått i mig riktig mat idag eftersom jag är så pass sjuk! Men förhoppningsvis får jag tillbaka aptiten snart så jag slipper leva på vatten, te och smoothies resten av livet..😁 Det känns som att jag ska dö!!😢 Det har verkligen känts så i flera dagar nu och jag börjar bli riktigt ledsen på att må såhär dåligt! Kan jag bara få bli frisk snart så jag kan återgå till mitt härliga liv som inkluderar att skriva, fotografera, sminka sig, träna på gym osv.. Saknar det så mycket!
 
Just nu sitter jag i soffan och kollar på mina youtube-favoriter..😙 Det finns inte så mycket mer att göra om jag ska vara helt ärlig!! Tänkte först spela in en vlogg idag, men sedan kom jag på att jag varken har röst eller ens orken för det i dagsläget..😢 Dessutom är jag ganska svullen i ansiktet av all feber, så att försöka sig på en smink-video är nog ingen bra idé just idag haha!😉*blink* Istället passar jag på att bara mysa i soffan och kolla på mina youtubers.. Ganska skönt faktiskt, trots att jag mår dåligt och inte har någon ork kvar i kroppen.
 
Snart kommer min pojkvän hem från jobbet och tar hand om mig, det ser jag verkligen fram emot!😃 Ni anar inte hur sällskapssjuk jag är just nu haha!😉 Och att jag och min pojkvän dessutom sover i två helt olika rum (för att jag inte ska smitta honom) gör inte att jag blir mindre sällskapsssjuk precis.😙 Dock kommer han bara vara hemma en liten stund eftersom han har planer ikväll, fast en timme är bättre än ingen tid alls tycker jag!
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.