VARDAG

FEBER-FRI & MELLO-FIASKO

Hej bloggen!
 
Jag vaknade upp feber-fri imorse och är äntligen tillbaka här på bloggen nu, YEY!😃 Dock vet jag inte hur bra jag kommer uppdatera idag eftersom jag fortfarande känner mig oerhört sjuk och inte riktigt har krafterna till att blogga som vanligt.. Fast jag ska givetvis försöka mitt bästa!😙 Strax tänkte jag faktiskt redigera en vlogg som jag spelade in under helgen, men ärligt talat tror jag att den blev ganska tråkig(?)😐 Jag har ju mest legat sjuk och inte kunnat vlogga så mycket, fast vill ni att jag lägger upp den ändå får ni kommentera inlägget!😉
 
Vad tyckte ni förresten om att SVT ändrar sveriges nationalsång? Jag blev helt paff..😐 Svenskarna verkar vara oerhört rädda för att bli kallade för rasister, men att sjunga sveriges nationalsång i sverige har väl inget med rasism att göra(?) Det känns väldigt tungt och oroande att SVT skäms över sverige och visar det för hela svenska folket under bästa sändningstid.. Vad är nästa steg i så fall? Usch, jag blir bara så rädd!!😢 Rädd för folk som påstår att det är rasistiskt att vara svensk, sjunga nationalsången eller hissa upp svenska flaggan..😑
 
Tack till alla finisar som skrivit “krya på dig” dom senaste dagarna förresten..😙 Det betyder så himla mycket för mig att se att ni tänker på mig när jag ligger hemma och feber-yrar! Dom här 3 dagarna har ju varit riktigt jobbiga för mig, men dom hade varit värre ifall ni inte brytt er och varit så himla snälla mot mig.. Tack finisar!!
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.