VARDAG

JAG HAR “BLOGG-FÖRBUD”

Hej bloggen..
 
Många undrade ju under gårdagen varför jag inte la upp ett enda inlägg här på bloggen..😑 Och sanningen är att jag har fått så kallat “blogg-förbud” av min pojkvän haha!😉 I vanliga fall brukar jag blogga oavsett hur jag mår och strunta i att vila.. That’s me liksom!😙 Men nu har jag blivit ordentligt sjuk och måste ta det oerhört lugnt för att febern ska gå ner! Därför har min pojkvän gett mig förbud att blogga haha.. Jag tror att han insåg att jag aldrig skulle strunta i att uppdatera här på bloggen, hur sjuk jag än var!😄 Så ja, nu kommer jag såklart vila upp mig tills imorgon och därefter kommer allt vara precis som vanligt när det gäller mina blogg-rutiner!
 
PS! Pojkvännen sover nu, så jag passar på att blogga i smyg haha.. Don’t tell him!!
 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.