VARDAG

Sista chansen innan operation..

Godmorgon bloggen!
 
Jag har precis kört ett oerhört tidigt gympass, lovely!😙 Dock gjorde min höftskada ont redan när jag vaknade imorse så det var väl inte det bästa träningspasset den här veckan..😁 Jag som trodde min höftskada skulle fortsätta bli bättre nu när jag tränar ordentligt, men tydligen hade min höft bara en “bra vecka” förra veckan..
 
När jag kände smärtan imorse var det som att jag var tillbaka på ruta 1 igen!! Jag började genast tvivla på mig själv och möjligheten om att få bli smärtfri genom träning..😢 Bara tanken på att ligga på ett operationsbord gör mig ledsen och rädd! Det är en hemsk tanke att som 20 åring behöva operera sig för att bli fri från smärta och det är oerhört tuft att höra det från läkaren.. Det tog mig många år innan jag kunde smälta just den lilla meningen som jag fick höra för första gången i väldigt ung ålder!😐 Och ärligt talat har jag nog inte kommit över det till 100% än, frågan är om jag någonsin gör det? Hur som helst vill jag göra allt jag kan innan jag ger upp och lägger mig på operationsbordet.. Jag hoppas bara att jag orkar det, både fysiskt och psykiskt!😑 För det tar oerhört mycket på psyket att ha ont i 10 år och pröva allt från injektioner till sjukgymnastik men inte hitta något som ger positiva resultat.. Träningen är ju min sista chans nu, och jag vill bara att det ska fungera!!
 
Jag vet att några av mina läsare reagerat negativt på att jag skriver om min smärta på bloggen.. Men snälla ni, smärtan är en stor del av min vardag och ett stort problem för mig så låt mig skriva om min kamp istället för att få mig att må ännu sämre med era elaka kommentarer. Det räcker gått och väl med situationen som den är så ni behöver inte strössla på mer negativitet..😑 Kom istället med tips och tränings-råd om ni har, OKEJ?
 

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.