ANNONS

Shaped LED Filament Globe - PR Home
Kilburn Speaker - Black - Marshall
Zlatan Myth Bloom Pour Femme Edt 50 Ml - Zlatan Ibrahimovic
50x50cm - Harlequin Kuddfodral - Petrol - Classic Collection

DEAR DIARY

ProPud med caramel-smak

OMG!😍 Jag kan inte sluta äta dom här utsökta ProPud:sen haha..😉 Dock är det många vänner och läsare som skriver att caramel-smaken är den äckligaste!😐 Hm.. Varför är jag så himla besatt av den då haha? Jag kanske har äcklig smak eller något.. I alla fall, jag har nyss svarat på ett par mejl och nu är det dags för lunch.. Ehm, jag menar en ProPud haha!😉 Tror att jag har blivit beroende av dom här(?) Jag äter ju typ inget annat numera haha! Om ni smakat dessa, vilken smak är eran absoluta favoritsmak? Min är definitivt caramel..😙
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.