VARDAG

Onsdag 24 Februari

Godmorgon bloggen..😩*gäsp*
 
Jag har precis klivit ur sängen och redigerat klart skönhets-vloggen som kommer upp senare!😙 Eller, ni som är prenumeranter på min youtube-kanal har ju fördelen att se den redan nu..😉 Jag brukar typ alltid släppa vloggarna på kanalen några timmar innan jag publicerar här på bloggen för att ge alla mina youtube-följare lite förtur.. Om ni också vill ha notis i mobilen eller datorn så fort jag uppdaterar kan ni prenumerera HÄR!😃
 
Idag startar jag dagen med en chia-banana, eller vad brukade jag kalla det?😉 I alla fall, en chiapudding med en skivad banan haha.. Jag är bokad av ett företag typ hela dagen så jag behöver en mättande frukost..😁 Det kommer utan tvekan bli en ganska hektisk och slitsam dag för min del, fast som tur är kommer jag ju trots det kunna uppdatera bloggen som vanligt!!😙 Efter bokningen ska jag hem igen och laga middag till min pappa och farbror som kommer över.. Det ska bli oerhört trevligt eftersom jag varken träffar pappa eller min farbror så ofta numera, men så blir det när man flyttar hemifrån och ska stå på egna ben för första gången haha!😉
 
Recept på chiapuddingen hittar ni HÄR!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.