VARDAG

EN AV MINA DÅLIGA SIDOR

Hej bloggen!
 
Jag har bytt om till en lite mysigare tröja för nu ska jag iväg till solariumet..😙 Imorgon är jag bokad typ hela dagen igen så jag passar på att sola nu, annars blir det aldrig av!! Och jag skulle ju verkligen inte klara av att bli blek och i princip genomskinlig igen haha..😉 Anyway, vad tycker ni om min slappa outfit? Jag älskar ju att gå runt i sådana här mysiga plagg så länge ingen ser mig haha!😄 Det är en utav mina dåliga sidor I guess..?
 
I alla fall, jag ska som sagt iväg till solariumet nu!😙 Sedan tänkte jag springa förbi Tyresö centrum och kolla efter en eyeliner innan jag åker hem igen, har ni något märke att rekommendera? Jag hittar aldrig eyeliners som jag trivs med.. Jag vill ha en eyeliner som är matt svart, men jag lyckas bara köpa glansiga(?)😩 Hate it!
 
Anyway.. Efter solarium och shopping ska jag som sagt hem för att laga mat till min farbror och pappa som kommer över på middag och filmkväll, yey!😃 Det ser jag verkligen fram emot, dock vet jag inte vad jag ska laga, om jag ens ska laga? Det kanske är godare att beställa hem mat eftersom jag inte kan laga mat haha!😉 Vi får helt enkelt se hur det slutar, jag ska nog ringa pappa och fråga om han står ut med min extremt hemska matlagning eller om vi ska beställa något istället..😙 Pizza eller sushi skulle vara underbart till middag, mums!
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.