VARDAG

Hur ofta tvättar ni håret?

Hej bloggen!
 
Jag har precis varit på solariumet och ökat risken för hudcancer ännu mer heh..😁 Och nu sitter jag hemma vid datorn och bråkar med iMovie!😑 Som jag nämnde tidigare har jag en ny kamera som jag filmar med och redigeringsprogrammet verkar inte riktigt gilla den! Men förhoppningsvis lyckas jag lösa det här problemet som uppstått, annars får jag redigera om allt från början..😢*suck* Håll tummarna för min skull sweeties!😙
 
Alldeles strax tänkte jag ta en varm dusch och fixa mig lite..😙 Man blir ju ganska äcklig av att sola solarium så jag brukar alltid gå hem och duscha direkt efteråt!! Det är typ även därför jag brukar passa på att gymma och sola samtidigt, för då slipper jag duscha och blöta ner håret två gånger haha.. Ja, jag erkänner väl att jag är ganska lat när det kommer till att tvätta håret eftersom jag har väldigt långt hår som inte vill samarbeta efter en varm dusch haha!😉*blink* Jag brukar tvätta mitt hår ungefär 3 gånger i veckan kanske(?) Jag hatar  verkligen nytvättat hår.. Det är så himla lent och går inte att göra frisyrer med!!😐 Hur ofta tvättar ni håret?
 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.