VARDAG

COCKTAIL MOT FÖRKYLNING

Hej bloggen!
 
Jag har ju känt mig lite sjuk det senaste dygnet, jag vaknade ju inte ens av väckarklockan igår för att jag var så himla trött och mådde dåligt..😢 Så idag har jag helt enkelt kollat runt på olika hälso-bloggar och fått tag på en bra metod för att slippa förkylning!! Det man ska göra är att blanda varmt citronvatten med ingefära..😙 Kanske inte den godaste blandningen eftersom både ingefära och citron har oerhört speciell smak, men jag testade faktiskt att blanda i lite honung också och det gjorde drinken mycket godare!😃 Nu hoppas jag att den här cocktailen hjälper mot min förkylning för jag orkar verkligen inte bli sjuk nu när våren snart är här..
 
När jag kikade runt på bloggar skrev nästan alla att det här är mirakel-kuren!😉 Dock har jag inte prövat den här kuren själv ännu, men jag tror faktiskt den kommer hålla förkylningen borta eftersom så många hyllar att dricka ingefära när man är sjuk. Det fanns däremot många olika blandningar av nytto-recept, men jag valde att göra ett recept på det jag hade hemma!😙 Har ni några specifika knep för att hålla er friska under våren?
 
COCKTAIL MOT FÖRKYLNING:
– 1 dl varmt vatten
– 1 halv citron (pressad)
– 1 tesked ingefära
– 1 tesked honung
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.